Aihealue

psa

Juoma vei eturauhasvaivat

Laulaja ja pullo on vanha, klassinen, ja tutuksi koettu aisapari, mutta Martti Mikkilä eli Kanarian Mikki on rakentanut tästä kuviosta oman ja huomattavasti terveellisemmän versionsa.

Lue  | Kommentit (1)

Puoli pulloa päivässä pitää kunnossa!

Junnu Vainio riimitteli aikoinaan, että mies kun tulee tiettyyn ikään, niin ei sillä pelaa mikään. Keijo Vuotari tietää omakohtaisesti, että iän myötä eturauhas- ja virtsaamisvaivat yleistyvät. Hän on kuitenkin nyt saanut asiansa kuntoon.

Lue  | Kommentit (0)

Sepon eturauhassyövän uhka väistyi

Terveys-Hymy kirjoitti numerossa 11/2009 Seppo Tiaisesta, jolla todettiin eturauhassyöpä. Lääkärit antoivat kolme vaihtoehtoa, mutta Seppo valitsi neljännen. – Se kannatti. Syöpäsolut ovat kadonneet ja menin marraskuussa naimisiin!

Lue  | Kommentit (2)

Seppo hoitaa eturauhassyöpäänsä omin päin

Kun hyvinkääläisellä Seppo Tiaisella todettiin vuosi sitten syksyllä eturauhassyöpä, lääkärit antoivat hänelle kolme vaihtoehtoa. Niistä mikään ei Seppoa miellyttänyt ja hän valitsi vaihtoehdon numero neljä.

Lue  | Kommentit (0)

Eturauhasyöpä katosi kummasti

Porilainen eläkkeellä oleva rekkakuski Matti Virkkunen sai vuosi sitten tammikuussa tylyn tuomion: hänellä todettiin korkean asteen aggressiivinen eturauhassyöpä. Nyt syövästä ei ole tietoakaan.

Lue  | Kommentit (1)

Eturauhassyöpä Suomen yleisin syöpätauti

Eturauhasen syöpä yleistyy Suomessa kovaa vauhtia. Uusia tapauksia ilmenee vuosittain jo 5300. Tautia potee tällä hetkellä yli 30 000 miestä. Yhdeksän kymmenestä on elossa viiden vuoden kuluttua taudin toteamisesta.

Lue  | Kommentit (0)